4.8/5 (4 reviews)

Werkwijze Skin Therapy Clinics

1

Gratis intake plannen

Voorafgaand het behandeltraject kom je langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek kun je gemakkelijk zelf inplannen via de website van Skin Therapy Clinics. Klik op “Afspraak maken” en kies “Plan een vrijblijvende intake in”. Hier selecteer je in de kalender de gewenste datum en tijd. Vul je gegevens in en klik op “Afspraak maken”. Jouw eerst intake staat ingepland!

2

Intake gesprek & huidanalysescan

Tijdens het gratis intake gesprek bespreken we je wensen en voert de huidspecialist een huidanalysescan uit. Aan de hand van deze scan bepaald de huidspecialist welke behandeling het best bij jouw huid past en hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Tevens wordt alles uitgelegd, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Na de intake kan de eerste afspraak worden ingepland, dit kan ook aansluitend aan de intake.

3

Voorbereiding behandeling

Afhankelijk van de behandeling die voor jou wordt gekozen, dien je je huid voor te bereiden op de behandeling. Dit kan betekenen dat je twee weken van tevoren niet met je huid in de zon mag komen. Het wordt ook afgeraden om onder de zonnebank te liggen voorafgaand je huidbehandeling. Sommige huidbehandelingen vereisen een huidverzorgingsproduct twee weken voor de behandeling zodat je huid in balans blijft. Je huidspecialist raadpleegt hoe je bij jouw behandeling het best kunt handelen.

4

De behandeling

Nu het eindelijk zover is mag je plaatsnemen in de behandelstoel. De huidspecialist zal gedurende de behandeling de stappen met je doornemen zodat je weet waar je aan toe bent. Vragen? Voel vrij om deze te stellen!

5

Na de behandeling

Een stralende huid na je behandeling? Ook dit kun je thuis goed onderhouden. Je krijgt adviezen mee naar huis voor de nabehandeling van je huid. Wil je direct aan de slag met professionele huidverzorgingsproducten? Dan heeft de huidspecialist een aantal verzorgingsproducten die perfect bij de behandeling aansluiten. Vergeet niet direct een nieuwe afspraak te maken!

De balie van Hairless Laser Clinics

Deskundige huidtherapeuten

Bij Skin Therapy Clinics kun je rekenen op een professionele behandeling die wordt uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Dit in combinatie met de professionele apparaten en producten die wij gebruiken, stelt dit ons in staat om een doeltreffend resultaat neer te zetten. Jouw huid is bij Skin Therapy Clinics in goede handen! 

Maak kennis met onze behandelingen
Skinpen Gelaat Algehele verbetering van de huidconditie in het gelaat. Vanaf € 120,00
Peeling Rimpels (fijne lijntjes) Zeer veilig en effectief voor fijne lijntjes. Vanaf € 120,00
Peeling Huidveroudering Favoriete behandeling bij de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf € 120,00
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Zeer tevreden over de mesotherapie behandeling! Ik Heb nu 3 behandelingen gehad en zie dat er veel nieuwe haren bij zijn gekomen. Ben hier heel erg blij mee. 5 sterren meer dan verdiend! Verder ben ik heel vriendelijk ontvangen en geholpen heel erg bli - Chris van Duin over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: