4.8/5 (4 reviews)

Instructies voor een microneedling dermapen behandeling

Ben jij binnenkort een dermapen behandeling? Heb jij net een dermapen behandeling gehad? Skin Therapy Clinics helpt jou graag met het informeren van de voor en nazorg van een dermapen behandeling. Je hebt als het goed is een behandelplan besproken en met de huidspecialist verschillende zaken besproken, maar om alsnog een beeld te geven over de voor en nazorg zullen wij het hier nogmaals aangeven! 

Voorzorg van een dermapen behandeling

Voordat je een behandeling aangaat is het belangrijk om de huid in goede staat te krijgen, om het herstelproces te verbeteren en daarbij het tegen gaan van hyper pigmentatie. Bij Skin Therapy Clinic wordt er een advies gegeven over huidadvies omtrent de jouw eigen huid. Het is van te voren handig om exfoliërend product te pakken en dit vier dagen voor de behandeling te smeren op de huid die behandeld zal gaan worden. Mocht jij gekozen hebben voor een verdoving kan dat gedaan worden aan de hand van een crème. Op basis van een recept die je ontvangt van de huidspecialist zullen wij je verwijzen naar een apotheek. Het is een kleine tube, maar deze dient helemaal gebruikt te worden en het is daarom belangrijk om dik in te smeren voor het gewenste verdovingseffect. Dit doe je vlak voordat jij vertrekt naar de behandeling zodat het een aantal minuten kan intrekken. Het is verstandig om huishoudfolie over de crème te doen om het goed te laten werken. 

Nazorg van een dermapen behandeling

Als de behandeling af is gelopen, dan zul je last hebben van rood roze huid. De huid zal warm aanvoelen en kan zelfs branderig en droog aanvoelen. Het is ook niet erg als je kleine bloedpuntjes of blauwe plekjes ziet. Het is altijd mogelijk om de behandelde plek te koelen met een koelpak. Dit zijn de enige factoren die je zult tegenkomen na de behandeling.

Na een paar dagen zal de roodheid, bloedpuntjes of blauwe plekjes wegtrekken. Vaker zal de huid ook gaan vervellen, maar dit is niet erg. Dit is eigenlijk positief omdat de aangetaste huid vernieuwd wordt en de daaronder verschijnt een nieuwe stralende huid. Als het niet vervelt, dan betekend niet dat de behandeling niet heeft geholpen. Blijf altijd van de huid af en trek het vel er niet van af. Hiermee voorkom je littekens. Na de behandeling zul je een crème mee krijgen vanuit Skin Therapy Clinics en deze dien jij over de huid te smeren. Het helpt met de hydratatie van de huid en dit zorgt voor een beter bereik van het gewenst gedrag. Wanneer het in het gezicht is behandeld, raden wij aan geen makeup te gebruiken in het begin. Houd dit een a twee dagen vast en daarna voorzichtig aandienen, met name als er nog schilfers zit. 

Bij Skin Therapy Clinics zorgen wij altijd voor het beste resultaat!

Wij helpen graag met het beste resultaat en daarom proberen wij de voor en nazorg zo goed mogelijk te begeleiden. De huidspecialist geeft het beste en eerlijkste advies om huidproblemen te voorkomen. Je moet zo denken, een paar dagen volhouden en dan genieten van een stralende en mooie huid!

Maak kennis met onze behandelingen
Skinpen Gelaat Algehele verbetering van de huidconditie in het gelaat. Vanaf € 120,00
Peeling Rimpels (fijne lijntjes) Zeer veilig en effectief voor fijne lijntjes. Vanaf € 120,00
Peeling Huidveroudering Favoriete behandeling bij de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf € 120,00
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Heel graag een groot compliment voor iedereen bij Skintherapy. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom. Ze zijn professioneel en helpen altijd fantastisch.Mijn gezicht straalt dus dit word mijn vaste plekje! De kundigheid van de therapeuten z - Eda Okur over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: