4.8/5 (4 reviews)

Locatie Alkmaar

In Alkmaar is Skin Therapy Clinics gevestigd aan de Vondelstraat 2.
Kom in contact met ons via onderstaande contactgegevens.

We hanteren ruime openingstijden en bieden altijd service met een glimlach!

Over ons Diensten Medewerkers Adres & openingstijden

Huidverbetering in Alkmaar

Voor huidverbetering in Alkmaar kun je terecht bij Skin Therapy Clinics. Als onderdeel van Hairless Laser Clinics heeft ons team van huidtherapeuten veel kennis over de kwaliteit van de huid . Door middel van professionele cursussen en lezingen houdt het team zich up-to-date wat betreft de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. Iedere dag zijn we bezig met het perfectioneren en verbeteren van de dienstverlening. We werken uitsluitend met de beste merken en professionele middelen om zowel vrouw als man te voorzien van een stralende en gezonde huid.

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten?  Lees dan onze reviews om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Bekijk al onze vestigingen

Dienstenaanbod

Wij bieden op al onze locaties het complete dienstenaanbod aan. Bekijk de behandelingen en de bijbehorende tarieven, en plan meteen een afspraak in.

Bekijk behandelingen

Medewerkers vestiging Alkmaar

De volgende medewerkers staan voor je klaar bij Skin Therapy Clinics Alkmaar:

Adresgegevens

 • Vondelstraat 2
  1814 AB Alkmaar
 • 0619342172
 • info@skintherapyclinics.nl

Openingstijden

 • Maandag: 10:00 - 20:00
 • Dinsdag: 10:00 - 20:00
 • Woensdag: 10:00 - 20:00
 • Donderdag: 10:00 - 20:00
 • Vrijdag: 10:00 - 18:00
 • Zaterdag: 09:00 - 18:00
 • Zondag: Gesloten

Parkeertip

Parkeer voordelig in parkeergarage Schelphoek (€ 1,76 per uur). Deze ligt op 2 minuten lopen van Hairless Laser Clinics (Skin Therapy Clinics).
Bekijk kaart
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Heel graag een groot compliment voor iedereen bij Skintherapy. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom. Ze zijn professioneel en helpen altijd fantastisch.Mijn gezicht straalt dus dit word mijn vaste plekje! De kundigheid van de therapeuten z - Eda Okur over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact opnemen met Alkmaar Bel ons op 072 220 45 58 , stuur ons een e-mail via info@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: