4.8/5 (4 reviews)

Cryotherapie bij Skin Therapy Clinics

Heb jij last van ongewenste huidoneffenheden, zoals wratjes of pigmentvlekken? Bij Skin Therapy Clinics kun je terecht voor een behandeling met de CryoPen. Met deze behandelpen zijn we in staat om het weefsel op de millimeter nauwkeurig te verwijderen met behulp van vloeibare stikstof. 

Wanneer een CryoPen behandeling?

Cryotherapie, oftewel een behandeling met de CryoPen, wordt toegepast bij het verwijderen van ongewenste, maar goedaardige huidoneffenheden. Hierbij kun je onder andere denken aan wratjes, ouderdomswratten, gerstekorrels, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. De huidaandoeningen worden tot op de millimeter precies bevroren met een stikstof pen. Tijdens de behandeling bevriest de CryoPen ongewenst weefsel met een vloeibare stikstof. Door deze bevriezing sterft het weefsel af en komt er op een natuurlijke wijze gezond weefsel voor in de plaats.

De voordelen van een behandeling met de CryoPen

Een behandeling met de CryoPen kent vele voordelen in vergelijk met de conventionele methoden. Zo is er vaak al na één behandeling een prachtig resultaat te zien. Bovendien zijn er geen verdovingen nodig voor deze behandeling en is de behandeling vrijwel pijnloos. Een ander voordeel van het pigmentvlekken verwijderen met stikstok is dat het een zeer snelle behandeling is, waar geen nazorg bij nodig is. De behandeling is volledig veilig en overal op het lichaam inzetbaar. Doordat alleen het te verwijderen gebied met huidletsel wordt behandeld, zal er bovendien geen schade ontstaan aan de omliggende, gezonde huid.

De CryoPen behandeling

Tijdens de CryoPen behandeling bevriest onze huidtherapeut de te behandelen plekjes huid voor 5 tot 30 seconden. Vaak is één behandeling met de CryoPen al voldoende. Heb je last van een groter oppervlak, dan bestaat de kans dat er een aantal herhaal behandelingen nodig zijn. In de 3 weken voorafgaand aan de behandeling raden we je aan om niet onder de zonnebank te gaan. Ook raden we je aan om in de week voor de behandeling zoveel mogelijk blootstelling aan zonlicht te voorkomen. 

Na de CryoPen behandeling

Na de behandeling raden we je af om de eerste 24 uur heet te douchen, naar de sauna te gaan, in bad te gaan of te gaan zwemmen. Het is ook van belang om van de korstjes af te blijven en niet te krabben. Ook epileren of harsen in en rondom het behandelde gebied raden we de eerste weken af. Onder het korstje wordt de nieuwe huid aangemaakt en dit heeft tijd nodig. Daarnaast kun je zonlicht het beste zoveel mogelijk vermijden en zonnebescherming met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken gedurende minimaal 2 weken na de behandeling. Probeer niet te roken. Roken vertraagt namelijk de wondgenezing. Hierdoor zal het langer duren voordat het korstje op je huid weer herstelt na de behandeling. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je graag jouw ongewenste huidoneffenheden pijnloos laten verwijderen? Neem dan vrijblijvend en gratis contact op met Skin Therapy Clinics en plan meteen een gratis intake gesprek in. Doordat onze kliniek in de buurt ligt van steden zoals Utrecht en Haarlem, is deze gemakkelijk te bereiken. Vaak is er na één behandeling al een prachtig resultaat te zien. Mochten er toch meer behandelingen nodig zijn, kun je ook volgende afspraken gemakkelijk online inplannen.

Maak kennis met onze behandelingen
Skinpen Gelaat Algehele verbetering van de huidconditie in het gelaat. Vanaf € 120,00
Peeling Rimpels (fijne lijntjes) Zeer veilig en effectief voor fijne lijntjes. Vanaf € 120,00
Peeling Huidveroudering Favoriete behandeling bij de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf € 120,00
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Heel graag een groot compliment voor iedereen bij Skintherapy. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom. Ze zijn professioneel en helpen altijd fantastisch.Mijn gezicht straalt dus dit word mijn vaste plekje! De kundigheid van de therapeuten z - Eda Okur over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: