4.8/5 (4 reviews)

Dieptereiniging behandeling

Dieptereiniging, ook wel een acnebehandeling genoemd, is een manier om onzuiverheden in en op je huid te verwijderen. Als je last hebt van acne of van onregelmatigheden in de huid, kan een dieptereiniging precies zijn wat jij nodig hebt. Een dieptereiniging behandeling pakt talgophopingen zoals puistjes, mee-eters en gerstekorrels aan om je huid te reinigen van deze onzuiverheden, met een egaler gezicht als resultaat.

Als je zelf puistjes of mee-eters uitdrukt, kun je makkelijk de omringende huid beschadigen. Je huidtherapeut kan jouw onzuiverheden verwijderen op een manier die minder zichtbaar en beter voor je huid is. Daarnaast kan de huidtherapeut ervoor zorgen dat ontstekingen in je gezicht afnemen. 

Daarom ga je voor puistjes en mee-eters naar Skin Therapy Clinics voor een hygiënische en professionele dieptereiniging.

Afspraak inplannen Tarieven

Dieptereiniging gezicht

Wat kan een dieptereiniging voor mij betekenen?

De huidtherapeut zal je gezicht diep reinigen. Je gezicht wordt dus niet alleen schoongemaakt. De talgophopingen in je huid worden verwijderd. De huidtherapeut reinigt jouw huid handmatig op een veilige manier en beperkt schade aan je huidoppervlak.Vaak zie je meteen na de behandeling resultaat: je huid ziet er egaler uit en de acne of onregelmatigheden op de huid zijn minder zichtbaar of helemaal weg. Het uiteindelijke resultaat verschilt per persoon, maar je kan een gezonder en frisser uitziende huid verwachten. Daarnaast kan een dieptereiniging gecombineerd worden met een peeling voor een nog beter resultaat of om acnelittekens aan te pakken. Je behandelaar zal je informeren over jouw mogelijkheden.

Voor een blijvend resultaat zul je je acnebehandelingen goed moeten bijhouden. Er zijn vaak dus meerdere acnetherapie behandelingen nodig. Hoeveel sessies er nodig zijn verschillen, maar gemiddeld kun je uitgaan van 4 tot 12 behandelingen. Ook is het belangrijk dat je thuis je gezicht goed blijft schoonmaken en verzorgen.

Dieptereiniging behandeling

Hoe ziet een dieptereiniging behandeling eruit?

De dieptereiniging behandeling begint met een consult. Je behandelaar stelt aan de hand van jouw huid en doel een behandelplan op en informeert je over het verloop van de acnetherapie sessies. Je behandelaar zal je ook adviseren over hoe je zelf je gezicht kan verzorgen na de sessies.

Voor de behandeling wordt je huid eerst schoongemaakt en ontsmet met een huidreiniger. Dan begint de dieptereiniging. De huidtherapeut zal handmatig je onzuiverheden verwijderen. Het kan nodig zijn om met een naaldje in een puistje of bultje te prikken zodat talg en bacteriën makkelijker verwijderd kunnen worden. Je zal dat niet of nauwelijks voelen. De behandeling is niet pijnlijk, maar kan soms gevoelig zijn voor bepaalde gebieden op je gezicht als die gebieden sowieso al wat gevoeliger zijn voor jou. Jouw huidtherapeut gaat zorgvuldig te werk zodat er zo min mogelijk schade ontstaat aan de omliggende huid. 

Na de behandeling kan je huid er een beetje rood of roze uitzien. Ook kan het dat je bloedpuntjes of kleine wondjes ziet. Het is belangrijk dat je van korstjes op je gezicht afblijft na de behandelingen. Na enkele dagen zal je huid herstelt zijn en er weer egaal uitzien.

Ben je benieuwd geworden naar hoe een dieptereiniging jou kan helpen? Neem dan contact op met een van onze huidspecialisten voor meer informatie.  

Vraag direct een gratis consult aan >>

Maak kennis met onze behandelingen
Skinpen Gelaat Algehele verbetering van de huidconditie in het gelaat. Vanaf € 120,00
Peeling Rimpels (fijne lijntjes) Zeer veilig en effectief voor fijne lijntjes. Vanaf € 120,00
Peeling Huidveroudering Favoriete behandeling bij de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf € 120,00
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Heel graag een groot compliment voor iedereen bij Skintherapy. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom. Ze zijn professioneel en helpen altijd fantastisch.Mijn gezicht straalt dus dit word mijn vaste plekje! De kundigheid van de therapeuten z - Eda Okur over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: