5.0/5 (3 reviews)

Klantbeoordelingen

Kim Broersma

Zeer fijne kliniek! Ik werd netjes ontvangen en ook de uitleg van de behandeling was helemaal prima. Ondanks dat ik het allemaal wat spannend vond, had mijn behandelaar geduld en heeft ze me zeer professioneel geholpen. Ik kom zeker nog een keer terug!

Kim Broersma beoordeeld Hairless Laser Clinics met een 5/5
Cyanne Henzen

Zeer tevreden over skin therapy clinics. De huidtherapeute is vriendelijk en weet waar ze het over heeft. De behandeling wordt goed uitgelegd waardoor je met een vertrouwd gevoel in de behandelstoel ligt.

Cyanne Henzen beoordeeld Hairless Laser Clinics met een 5/5
Jenna van Bavel

Voor een gezichtsbehandeling bij Skin Therapy Clinics geweest. Mijn huid is erg onrustig ondanks dat ik mijn huid goed verzorg. Na slechts één behandeling bij Skin therapy zag mijn huid er stukken beter uit. Ik raad deze kliniek zeker aan!

Jenna van Bavel beoordeeld Hairless Laser Clinics met een 5/5
Maak kennis met onze behandelingen
Skinpen Gelaat Algehele verbetering van de huidconditie in het gelaat. Vanaf € 110,00
Peeling Rimpels (fijne lijntjes) Zeer veilig en effectief voor fijne lijntjes. Vanaf € 110,00
Peeling Huidveroudering Favoriete behandeling bij de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf € 110,00
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech en XL Hair Vitamins. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Voor een gezichtsbehandeling bij Skin Therapy Clinics geweest. Mijn huid is erg onrustig ondanks dat ik mijn huid goed verzorg. Na slechts één behandeling bij Skin therapy zag mijn huid er stukken beter uit. Ik raad deze kliniek zeker aan! - Jenna van Bavel over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

© 2022 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: