4.8/5 (4 reviews)

FAQ: Alles wat je weten wilt over huidverbetering bij Skin Therapy Clinics

Kun je de vragen niet zien? Bekijk de tekstuele FAQ hier.

Zullen deze huidbehandelingen mij een allergische reactie geven? Helaas kan het antwoord op deze vraag nooit worden gegarandeerd. Onze specialisten zullen altijd naar je huid kijken om er zeker van te zijn dat de specifieke behandeling voor je huidtype geschikt is. Het is mogelijk dat je huid een reactie geeft, bijvoorbeeld dat bepaalde gebieden op je gezicht gevoeliger zijn, of dat je gezicht er een beetje rood uitziet. Maar na enkele dagen zal je huid herstelt zijn en er weer normaal uitzien. Twijfel je nog steeds? Dan is het misschien een goed idee om dit met je arts te bespreken.
Kan ik een Skin Booster behandeling ondergaan tijdens mijn zwangerschap? Er is nog geen concreet onderzoek gedaan naar het gebruik van Skinboosters in combinatie met een zwangerschap. Voor je eigen veiligheid behandelen wij geen zwangere vrouwen.
Kan ik na de Skin Booster behandeling ook nog andere huidbehandelingen ondergaan? Dat kan zeker! We raden aan je lichaam de tijd te geven om te herstellen van elke behandeling. Geef je jouw lichaam deze tijd, dan is het volkomen veilig om een andere huidbehandeling te ondergaan. Raadpleeg altijd een van onze huidtherapeuten wanneer je wilt beginnen met een nieuwe behandeling.
Maak kennis met onze behandelingen
Skinpen Gelaat Algehele verbetering van de huidconditie in het gelaat. Vanaf € 120,00
Peeling Rimpels (fijne lijntjes) Zeer veilig en effectief voor fijne lijntjes. Vanaf € 120,00
Peeling Huidveroudering Favoriete behandeling bij de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf € 120,00
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Ik heb nu 3 microneedling behandelingen achter de rug met de skinpen. Ik zie det mijn acne littekens veel minder zichtbaar zijn. Ik raad iedereen met littekens dit aan. - Art over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: