4.8/5 (4 reviews)

Mesotherapie behandeling

Merk jij dat je huid wat valer wordt? Heb je fijne lijntjes op je gezicht of zie je dat je huid wat volume begint te verliezen? Dan kan mesotherapie jou misschien wel helpen. 

Mesotherapie is een medische huidbehandeling. Een van onze behandelaars zal een skinbooster door middel van oppervlakkige injecties in je huid brengen. Die skinbooster voedt en stimuleert je huid, waardoor je huid er steviger en gezonder uit gaat zien.  

Skinboosters bestaan uit hyaluronzuur en andere actieve ingrediënten voor je huid, zoals antioxidanten en vitaminen. Omdat hyaluronzuur een van de belangrijkste oorzaken is van huidveroudering, is het belangrijk om hyaluronzuur in je huid aan te vullen. De aanvullende ingrediënten verschillen per skinbooster. Wij hebben skinboosters voor je gezicht, decolleté, hals en je hele lichaam. 

Afspraak inplannen Tarieven

Mesotherapie before after

Wat kan een mesotherapie behandeling voor mij betekenen?

Wanneer je een mesotherapie behandeling met een skinbooster krijgt, krijg je een cocktail van verschillende voedende en herstellende ingrediënten in je huid ingebracht. Omdat je de skinbooster in je huid krijgt, in plaats van op je huid, wordt jouw huid gehydrateerd, gevoed en hersteld van binnenuit. 

Daardoor kan een mesotherapie behandeling jou helpen met verschillende huidproblemen, zoals:

 • Droge, arme huid
 • Rokershuid
 • Volumeverlies in de huid 
 • Fijne lijntjes
 • Verouderde of slappe huid 
 • Pigmentvlekken 
 • Striae 
 • Cellulite
 • Vochtwallen of donkere kringen onder de ogen
Mesotherapie-apparaat

Daarnaast heeft de mesotherapie behandeling ook het collageen stimulerende effect van microneedling. Dat komt doordat de injecties in je huid worden aangebracht. Microneedling verbetert de bloedsomloop in je huid en stimuleert je huid om collageen en elastine aan te maken. Na een skinbooster mesotherapie zul je genieten van een gezonde, stevige en egale huid.

Hoe wordt mesotherapie toegediend?

Wij brengen de skinbooster in met behulp van de U225 intradermale injector. Wij hebben er bewust voor gekozen om te werken met deze meso gun. Mesotherapie behandeling met de meso injector heeft een aantal voordelen voor jou, zoals:

 • Mesotherapie met de meso gun is sneller dan handmatige injecties
 • De injecties met de meso gun worden als niet pijnlijk ervaren door cliënten: sommige mensen vallen zelfs in slaap tijdens de behandelingen!
 • De injecties met de meso gun zijn veiliger en preciezer dan handmatige injecties. 

Bij Skin Therapy Clinics kun je rekenen op een veilige en kundige behandeling waar je blij van wordt.

Mesotherapie behandeling

De mesotherapie behandeling 

Voor de mesotherapie behandeling heb je eerst een consult met je behandelaar. Je behandelaar informeert je of de huidbehandeling voor jou geschikt is. Je kan namelijk niet met skinboosters behandeld worden als je allergisch bent voor een van de ingrediënten, als je wondjes of een infectie hebt, als je een huidziekte hebt of als je actieve acne hebt op de plek waar de skinbooster toegediend zou worden. 

Je behandelaar zal daarna een behandelplan opstellen. Je krijgt informatie over het verloop van je behandeling en de nazorg. 

Als je huid gereinigd en ontsmet is, kan de behandelaar beginnen met de skinbooster behandeling. Je zal een lichte tinteling of druk voelen wanneer de behandelaar begint. Afhankelijk van je behandelplan en de skinbooster zal de sessie 20-45 minuten duren. Je zult 3 tot 6 behandelingen hebben. Deze zullen elke week of om de week zijn. Je behandelaar zal je adviseren over de beste mesotherapie behandeling voor jou. 

Na de sessies kan je huid een beetje rood zijn. Dit trekt vanzelf weer weg. Je huid zal dan fris en gezond voelen. Je krijgt van je behandelaar een crème om je huid te verzorgen na de behandeling. 

Heb je interesse gekregen in een mesotherapie behandeling voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. 

Vraag direct een gratis consult aan >>

Maak kennis met onze behandelingen
Skinpen Gelaat Algehele verbetering van de huidconditie in het gelaat. Vanaf € 120,00
Peeling Rimpels (fijne lijntjes) Zeer veilig en effectief voor fijne lijntjes. Vanaf € 120,00
Peeling Huidveroudering Favoriete behandeling bij de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf € 120,00
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Heel graag een groot compliment voor iedereen bij Skintherapy. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom. Ze zijn professioneel en helpen altijd fantastisch.Mijn gezicht straalt dus dit word mijn vaste plekje! De kundigheid van de therapeuten z - Eda Okur over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: