4.8/5 (4 reviews)

Huidproblemen verhelpen

Huidproblemen kunnen erg vervelend zijn wanneer deze je gezonde huid belemmeren. Zelf aan de slag gaan met crèmes en zalfjes is niet altijd een oplossing. Huidproblemen ontstaan door verschillende interne of externe factoren. Hierdoor kan de balans van de huid verstoord raken wat resulteert in vervelende huidproblemen of huidaandoeningen. De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics kunnen je hierbij helpen.

Meer informatie over huidproblemen

Bij Skin Therapy Clinics behandelen we de volgende veelvoorkomende huidproblemen:

Op onze website lees je meer over verschillende soorten huidproblemen en mogelijke behandelingen. Onze huidtherapeuten zullen advies geven over de juiste behandelmethode voor jouw persoonlijke huidproblemen. Een behandelplan geheel op maat. 

Heb jij last van een huid met problemen?

Huidproblemen zoals acné of een vette huid komen vaak voor bij jongen in de pubertijd. Maar acné kan ook bij volwassen mannen of vrouwen voorkomen. Het ontstaat door een verstopte talgklier die  ontstoken raakt. Naast acné bestaan er nog veel andere huidproblemen zoals pigmentatie, een droge huid, rimpels, littekens of striae. Iedere huid heeft een andere behandeling nodig. Bij Skin Therapy Clinics is er een passende behandeling voor iedereen. Of de huidproblemen ontstaan door te weinig hydratatie, zonebeschadiging of verstoppingen, onze gespecialiseerde huidtherapeuten gaan graag met je in gesprek om jouw huidprobleem te verhelpen.

Huidproblemen oplossen met een behandelplan  

Iedere huid is anders. Daarom krijgt iedere klant bij Skin Therapy Clinics een volledig op maat gemaakt behandelplan. Volg het stappenplan voor een gezonde en vitale huid:
Stap 1: Maak een afspraak voor een eerste intake. Tijdens de eerste intake zullen onze huidtherapeuten een huidanalyse uitvoeren, waarna een persoonlijk behandelplan volgt;
Stap 2: De behandeling;
Stap 3: Advies over huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik;
Stap 4: Herhaling van de behandeling (optioneel) 

Professionele huidverzorgingsproducten

Dankzij onze doeltreffende behandelingen helpt Skin Therapy Clinics bij jouw huidprobleem. Maar een gezonde huid stopt niet in onze kliniek, het onderhouden doe je namelijk thuis. Onze huidtherapeuten geven gedurende de behandeling ook advies over huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik. Zo kun je je gezonde huid blijven onderhouden om er zo lang mogelijk van te genieten. 

Behandelplan op maat bij Skin Therapy Clinics

Skin Therapy Clinics is gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen. Dankzij onze ervaren huidtherapeuten gaan we verder dan een alledaagse schoonheidsbehandeling. Onze behandelingen worden verwerkt in een persoonlijk en op maat gemaakt plan. Voor ieder persoon een doeltreffende behandeling voor het huidprobleem.

Wil jij graag meer informatie over onze behandelingen en ben je benieuwd naar wat wij voor jouw probleemhuid kunnen betekenen? Plan dan een eerste intake in voor een gratis huidanalyse!

Maak kennis met onze behandelingen
Skinpen Gelaat Algehele verbetering van de huidconditie in het gelaat. Vanaf € 120,00
Peeling Rimpels (fijne lijntjes) Zeer veilig en effectief voor fijne lijntjes. Vanaf € 120,00
Peeling Huidveroudering Favoriete behandeling bij de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf € 120,00
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Heel graag een groot compliment voor iedereen bij Skintherapy. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom. Ze zijn professioneel en helpen altijd fantastisch.Mijn gezicht straalt dus dit word mijn vaste plekje! De kundigheid van de therapeuten z - Eda Okur over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: