4.8/5 (4 reviews)

Vitamine C behandeling voor het gezicht

Een facial behandeling heeft als doel om jouw huid een boost te geven, waardoor je huid weer gaat stralen. Bovendien kan het lichte pigmentvlekken en roodheid klachten verminderen. De behandeling geeft je een gezondere en jongere huid. Met een facial behandeling door Skin Therapy Clinics laten we je gezicht, hals en decolleté weer stralen. 

Wanneer een facial gezichtsbehandeling?

Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan luchtvervuiling en straling. Hierdoor wordt de huid aangetast en kan de huid op den duur niet meer haar beschermende rol vervullen. Bovendien is het soms lastig om naast een drukke baan en een druk sociaal leven ook nog voldoende aandacht aan je huid te geven. Een goede gezichtsbehandeling kan in dat geval uitkomst bieden. Met de uitgebreide verzorging van onze facial gezichtsbehandeling reinigen we je huid van onzuiverheden, herstellen we je huid en brengen we deze weer in balans. 

Facial behandeling met Obagi Professional-C

Een facial bij Skin Therapy Clinics begint met een huidanalyse, waarna er een behandelplan wordt opgesteld. De behandeling bestaat uit reiniging, vitamine C scrub, een masker, Obagi Professional-C serum, oogserum en benodigde dag- of nachtverzorging voor de huid. Na de facial behandeling heeft jouw huid een gezonde glow gekregen. Dit komt doordat we tijdens de behandeling de huid grondig reinigen en onzuiverheden verwijderen. Ook zorgt onze facial behandeling ervoor dat de huid aanzienlijk beter doorbloed en gehydrateerd is. 

Na de facial behandeling raden we je aan om zoveel mogelijk gebruik te gaan maken van de door ons geadviseerde producten. Hierdoor zal het resultaat van de behandeling langer zichtbaar blijven. 

Obagi professional-C serum

Klinische studies hebben aangetoond dat Obagi Professional-C Serums de huid significant beter doordringen dan andere vitamine C-serums. Dit product dringt onmiddelijk door de huid heen, waardoor het een maximale effectiviteit heeft. Ook wordt het gelijk geabsorbeerd en blijft het langer aanwezig in de huid. Bovendien zorgt dit product voor verlichting, verheldering en verzachting van iedere huidtint. 

Plan een gratis intakegesprek voor onze vitamine c facial treatment

Wil je meer informatie over onze facial treatment? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek geven we je informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg en beantwoorden we al je vragen. Samen bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Ook zal je een prijsopgave ontvangen die volledig afgestemd is op jouw huid. Hierbij zullen we ook kijken naar het aantal behandelingen die nodig zijn. Je kan een afspraak maken met onze huidspecialist op een moment dat het jou het beste uitkomt. 

Maak kennis met onze behandelingen
Skinpen Gelaat Algehele verbetering van de huidconditie in het gelaat. Vanaf € 120,00
Peeling Rimpels (fijne lijntjes) Zeer veilig en effectief voor fijne lijntjes. Vanaf € 120,00
Peeling Huidveroudering Favoriete behandeling bij de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf € 120,00
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Zeer tevreden over de mesotherapie behandeling! Ik Heb nu 3 behandelingen gehad en zie dat er veel nieuwe haren bij zijn gekomen. Ben hier heel erg blij mee. 5 sterren meer dan verdiend! Verder ben ik heel vriendelijk ontvangen en geholpen heel erg bli - Chris van Duin over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: