4.8/5 (4 reviews)

Pigmentatie behandeling

Heb jij verkleuringen op je lichaamshuid waar jij vanaf wilt? Of heb jij een pigmentaandoening die je minder zichtbaarder wil hebben? Skin Therapy Clinics kan jou helpen met het behandelen van pigmentvlekken in Rotterdam. Kom een keer langs om een specialist te laten kijken en zo zorgen wij er samen voor dat jij weer met een egale huid kan stralen! 

Pigment verwijderen door onze specialisten

Pigment is een stof die de kleur van de lichaam beschermt. Hierdoor wordt jij ook bruiner als jij in de zon staat. Als we het hebben over pigmentvlekken zijn dit vlekken met een andere kleur dan de rest van je lichaam. Dit komt vaker door een afwijking in jouw pigmentcellen, maar kan ook door het ouder worden of het veranderen van de hormonen. Het geeft vaak een raar gezicht, met name als het zichtbaar is. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij geholpen kan worden met pigmentvlekken verwijderen in Rotterdam.

Onze specialist zal samen met jou een onderzoek doen naar de mogelijkheden die wij aanbieden. Dit zal weergegeven worden in een behandelingsplan en zal een advies worden gegeven over de meest geschikte methode. Daarna zal de behandeling aan de huid plaatsvinden. De behandeling bestaat uit een masker die over de pigmentvlekken wordt heen gedaan. Na een tijdsbestek van 8-12 uur, afhankelijk van de plaats en hoeveelheid, mag het masker eraf gehaald worden. Naast de behandeling zit hier ook een nazorg aan verbonden, maar dit zal allemaal duidelijk worden tijdens het bespreken van een behandelplan. Na een korte periode zal er een controle plaatsvinden om te kijken of het gewenste resultaat ook daadwerkelijk naar voren is gekomen of dat er aanpassingen worden verricht. Je zal eerlijk advies krijgen van onze speciallist en we zullen samen het gehele proces doorstaan. 

Twee vormen van pigmentverwijdering  

Als jij een gesprek aangaat met onze specialist, dan kun je twee vormen van pigmentvlekken verwijderen vinden. Het zijn twee intensieve behandelingen, maar ze zullen wel voor vermindering zorgen. De specialist zal na onderzoek een methode adviseren, dit kan de Cosmelan of de Dermamelan methode zijn. Er wordt gekeken naar persoonlijke factoren en functionele factoren. Bij iedere persoon kan het effect anders zijn, maar wij kunnen garanderen dat het effect bij iedereen zichtbaar is. Samen zullen wij streven naar de gewenste doelen. Door een afspraak te maken bij de clinic in Rotterdam, kun je meer informatie krijgen over de behandelingen en over jouw huidaandoening. 

Kom naar Skin Therapy Clinics en wij helpen met jouw pigmentaandoening!

Heb jij nu last van een pigmentaandoening en ervaar jij serieuze problemen? Twijfel niet en kom langs bij Skin Therapy Clinics en samen zorgen wij ervoor dat deze problemen veranderen. Je zult bij ons eerlijk en professioneel advies ontvangen aan de hand van een behandelplan. Hierdoor kunnen wij een effectieve behandeling kiezen en toepassen zodat jij weer kan genieten van een egale huid. Maak nu een afspraak voor een consult van onze specialist en wij gaan samen ervoor zorgen dat jij geen last meer hebt van pigmentvlekken! 

Maak kennis met onze behandelingen
Skinpen Gelaat Algehele verbetering van de huidconditie in het gelaat. Vanaf € 120,00
Peeling Rimpels (fijne lijntjes) Zeer veilig en effectief voor fijne lijntjes. Vanaf € 120,00
Peeling Huidveroudering Favoriete behandeling bij de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf € 120,00
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Zeer tevreden over de mesotherapie behandeling! Ik Heb nu 3 behandelingen gehad en zie dat er veel nieuwe haren bij zijn gekomen. Ben hier heel erg blij mee. 5 sterren meer dan verdiend! Verder ben ik heel vriendelijk ontvangen en geholpen heel erg bli - Chris van Duin over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: