4.8/5 (4 reviews)

Huidtherapie vergoeding 

Heb jij last van vervelende huidproblemen waar jij graag vanaf wilt? Dan kun je bij de huidtherapeut van Skin Therapy Clinics terecht, met of zonder verwijzing. Dankzij onze nauwe samenwerking met zorgverzekeraars in Nederland heb jij kans op een vergoeding voor jouw huidtherapie behandeling. Hieronder lees je meer over welke behandelingen er precies vergoedt worden en aan welke criteria jij moet voldoen om in aanmerking te komen voor een vergoeding van jouw huidbehandeling.

1

Gratis intake plannen

Jouw behandeling begint met een gratis intakegesprek die gemakkelijk in te plannen is via onze website. Klik op ‘gratis intake’ en selecteer in de kalender jouw gewenste datum en tijd. Vul je gegevens in en klik op ‘afspraak maken’. Jouw eerste intake staat ingepland!

2

De behandeling + afrekenen

Het is eindelijk zover, je mag plaatsnemen in onze behandelstoel. De huidspecialist zal gedurende de behandeling alle stappen met je doornemen zodat je precies weet waar je aan toe bent. Na de behandeling reken je af bij Skin Therapy Clinics. Je ontvangt van ons een factuur met hierop de kosten van de behandeling.

3

Factuur declareren bij zorgverzekeraar

Direct na de behandeling kun je je kosten declareren door de factuur in te leveren bij jouw zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeraars storten binnen 1 werkdag het bedrag op jouw rekening.

 

Huidbehandelingen vergoeding door zorgverzekering 

Huidbehandelingen zijn een goede manier om weer een stralende en gezonde huid te krijgen, wat vaak helpt om je zelfvertrouwen en algehele kijk op het leven te verbeteren. Bij Skin Therapy Clinics bieden we verschillende huidbehandelingen aan, gebaseerd op wat jouw huid nodig heeft. De kosten van deze huidbehandelingen kunnen echter oplopen wanneer er meerdere behandelingen nodig zijn. 

In sommige gevallen kunnen je huidbehandelingen door je zorgverzekering vergoed worden. 

Welke behandelingen worden bij de huidtherapeut vergoed?

Door de meeste zorgverzekeraars worden de volgende behandelingen in 2022 vergoed bij een aanvullende verzekering:

De voorwaarden voor een huidbehandeling vergoeding 

Veel zorgverzekeraars bieden dekking voor huidtherapie. Wil je in aanmerking komen voor een huidtherapie vergoeding? Dan dien je rekening te houden met een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden verschillen per zorgverzekeraar, vraag dit dus altijd na bij jouw zorgverzekeraar. Jouw zorgverzekeraar beslist of de huidtherapie behandeling deels of volledig wordt vergoed. 

Een aantal v​an deze voorwaarden kunnen zijn: 

  • Dat de therapeut lid is van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) of geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici;
  • Je hebt een doorverwijzing van de huisarts of een specialist;
  • Enkele aandoeningen die in aanmerking kunnen komen voor verzekeringsdekking zijn: acne, huidkanker, psoriasis, eczeem, gordelroos, wratten, huiduitslag, huid allergieën, netelroos, virale/bacteriële/schimmelinfecties van de huid,het verwijderen van wijnvlekken en overbeharing in het gelaat.

Kijk goed naar je polisvoorwaarden voordat je met de behandelingen begint. Het kan zijn dat jouw behandeling wordt vergoed vanuit een pakket waar diverse huidtherapieën in zitten. Raadpleeg de webiste van jouw zorgverzekeraar voor meer informatie. 

 

Welke verzekering heb ik nodig voor huidtherapie vergoeding?

Wil jij in aanmerking komen voor een huidtherapie vergoeding voor o.a. overbeharing, acné of littekens? Sluit dan een aanvullende verzekering voor huidtherapie af. Een huidtherapie behandeling wordt nooit vergoed vanuit een basisverzekering. 

Let ook goed op waar jij de behandeling voor wilt gebruiken, veel zorgverzekeringen vergoeden een behandeling gericht op de hals of het gelaat. 

Hoeveel vergoeding ontvang ik?

De hoogte van de vergoeding hangt af van jouw zorgverzekeraar. Sommige zorgverzekeraars vergoeden eenmalig een hoog bedrag en anderen vergoeden een maximum bedrag. Wil jij je volledige behandeltraject verzekerd doorlopen? Dan kan het nodig zijn om elk jaar over te stappen van zorgverzekering.

Wil jij weten welk bedrag jij precies vergoed kunt krijgen? Neem dan vooral even contact op met jouw zorgverzekeraar. 

Weet jij niet zeker of jouw probleem in aanmerking komt voor een vergoeding? Onze huidtherapeut helpt jou hier graag bij of neem contact op met jouw zorgverzekering voor meer informatie.

Declareren van jouw behandeling

Na de behandeling ontvang je de factuur die gemakkelijk kan worden gedeclareerd bij jouw zorgverzekeraar. Doorgaans wordt het bedrag binnen 10 werkdagen uitbetaald. Dit kan per zorgverzekeraard verschillen.    

Kom jouw kosten te weten tijdens een vrijblijvend consult

Alle behandelingen starten met een consult waarin jouw huidproblemen en wensen mee in kaart worden gebracht. De huidtherapeut stelt een persoonlijk behandelplan op zodat we samen naar een prachtig resultaat toewerken. Wil jij weten wat de kosten van acnetherapie, camouflagetherapie of laserontharing zijn? Plan dan een eerste vrijblijvende intake in en krijg persoonlijk advies van onze huidtherapeut. 

Plan een vrijblijvende intake in

Maak kennis met onze behandelingen
Peeling Acnetherapie Acne talg oplossend, verwijderd dode huidcellen en egaliseert de huid. Vanaf € 80,00
Peeling Littekens(acne) De oplossing bij acne of acne littekens. Vanaf € 120,00
Peeling Pigmentatie Beste depigmentatie behandeling voor het verwijderen van pigmentvlekken. Vanaf € 120,00
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
zeer tevreden met de behandeling! Goed ontvangen en heel blij met het resultaat! - Luxury Flames over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: