4.8/5 (4 reviews)

Mesotherapie Rotterdam

Mesotherapie kan een doffe, vermoeide huid en oppervlakkige rimpels onmiddellijk verbeteren, maar kan ook helpen om de trage bloedcirculatie te verbeteren, waardoor het lichaam helpt om verouderende gifstoffen weg te spoelen. Mesotherapie vitaminecocktails kunnen de fibroblast cel in de huid stimuleren om meer collageen te produceren om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Onder de lijst van geïnjecteerde huidvriendelijke plantaardige ingrediënten bevinden zich vitamines, groeifactoren, hyaluronzuur, peptiden, antioxidanten en sporenelementen die de ideale omgeving bieden voor een gezonde huid die beter omgaat met het verouderingsproces.

Mesotherapie haar Rotterdam

Bij Skin Therapy Clinics bieden wij ook Mesotherapie voor haar aan, waardoor het haar dikker en gezonder terug groeit. Bij deze methode wordt er weer een cocktail in het lichaam gebracht. Tijdens de Mesotherapie haarbehandeling wordt er een skinbooster met voedingsstoffen zoals mineralen, antioxidanten en hyaluronzuur in de hoofdhuid gespoten. Het stimuleert het haar om sneller en dikker te groeien, en om er niet alleen gezonder uit te zien, maar ook om gezonder te zijn. Mesotherapie voor haar werkt relatief hetzelfde als het microneedling-proces. Slechte haargroei is voornamelijk te wijten aan een slechte bloedcirculatie in het hoofd. Deze doorbloeding wordt bevorderd doordat de mesotherapie specialist de operatienaald herhaaldelijk in de huid steekt wat de bloedsomloop stimuleert. Dit gebeurt aan de hand van meerdere sessies en elke sessie duurt tussen de 30 en 45 minuten. Als je last hebt van haaruitval raden we je aan om een afspraak te maken bij Skin Therapy Clinics, waar je gegarandeerd resultaten ziet!

Mesotherapie door onze specialisten

Bij Skin Therapy Clinics zal de mesotherapie behandeling van haaruitval worden gedaan via een injectiepistool, ook bekend als een skinbooster, in tegenstelling tot de mesotherapeut die met de hand injecteert. Dit helpt om mesotherapie behandeling voor haarverlies sneller en mogelijk minder pijnlijk te maken. Er zal een oplossing worden geïnjecteerd en deze bevat een breed scala aan mineralen, vitamines, aminozuren, nucleïnezuren en co-enzymen die kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van elke patiënt.

Ben jij op zoek naar Mesotherapie in Rotterdam?

Als merk probeert Skin Therapy Clinics altijd jouw verwachtingen op het gebied van huid- en haarverzorging te overtreffen. Voordat we overgaan tot jouw huid- of haarbehandeling, hebben we altijd eerst een gesprek over wat jouw verwachtingen zijn van deze behandeling. Onze ervaren specialist zal altijd goed naar je luisteren en ook goed naar je huid of hoofdhuid kijken om er zeker van te zijn dat deze behandeling voor jou geschikt is. Daarnaast behandelen onze specialisten jouw huid volgens jou specifieke huidtype om zo de beste resultaten te bereiken. Na de mesotherapie sessie kan jouw huid een beetje roze of rood worden, maar dit is niets om je zorgen over te maken. De huid kan ook jeuken, branden, droog, ruw, zacht of hard aanvoelen. Wij informeren je daarom na de behandeling over de nazorg en geven je een verzachtende crème om de huid goed te hydrateren. Maak vandaag nog een afspraak met Skin Therapy Clinics!

Maak kennis met onze behandelingen
Skinpen Gelaat Algehele verbetering van de huidconditie in het gelaat. Vanaf € 120,00
Peeling Rimpels (fijne lijntjes) Zeer veilig en effectief voor fijne lijntjes. Vanaf € 120,00
Peeling Huidveroudering Favoriete behandeling bij de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf € 120,00
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Zeer tevreden over de mesotherapie behandeling! Ik Heb nu 3 behandelingen gehad en zie dat er veel nieuwe haren bij zijn gekomen. Ben hier heel erg blij mee. 5 sterren meer dan verdiend! Verder ben ik heel vriendelijk ontvangen en geholpen heel erg bli - Chris van Duin over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: