4.8/5 (4 reviews)

Ervaringen / klantreacties Skin Therapy Clinics

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. Dankzij jullie ervaringen en reacties kunnen wij namelijk onze diensten zo goed mogelijk beoordelen. Zo hopen wij onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hoewel je voor de behandeling naar onze kliniek komt, vinden wij ook persoonlijk contact belangrijk zodat jij je ook tijdens de behandeling op je gemak voelt. Is er volgens jou ruimte voor verbetering of ben je ontzettend tevreden? Laat ons dit dan vooral weten door het achterlaten van een review. 

Er zijn diverse websites waar het mogelijk is om je mening te geven over de diensten van Skin Therapy Clinics. Met het publiceren van je ervaring help je andere klanten met het maken van een goede keuze en help je ons als kliniek. We gebruiken deze informatie voor het verbeteren van onze diensten en service zodat jij iedere keer weer de service krijgt die je verdient. Welke dienst je ook kiest, onze huidtherapeutes helpen jou met veel plezier verder! 

Wij hebben momenteel twee kanalen waarop je reviews kunt lezen en achterlaten.

Lees klantenreacties op Facebook

Op het gebied van Social Media is facebook wellicht het bekendste kanaal. Wij zijn ook actief op facebook. Behalve extra informatie en actuele aanbiedingen vind je hier ook reviews. Wanneer je zelf een facebook profiel hebt, dan kun je een beoordeling achterlaten op onze pagina. Het lezen van reviews is ook mogelijk zonder facebookprofiel.

Maak kennis met onze behandelingen
Skinpen Gelaat Algehele verbetering van de huidconditie in het gelaat. Vanaf € 120,00
Peeling Rimpels (fijne lijntjes) Zeer veilig en effectief voor fijne lijntjes. Vanaf € 120,00
Peeling Huidveroudering Favoriete behandeling bij de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf € 120,00
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Zeer tevreden over de mesotherapie behandeling! Ik Heb nu 3 behandelingen gehad en zie dat er veel nieuwe haren bij zijn gekomen. Ben hier heel erg blij mee. 5 sterren meer dan verdiend! Verder ben ik heel vriendelijk ontvangen en geholpen heel erg bli - Chris van Duin over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: