4.8/5 (4 reviews)

Pigment behandeling voor pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn bruine vlekken in het gezicht of op andere plekken op de huid. Deze pigmentatie wordt veroorzaakt door een toename in je pigmentcellen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat de huid vaak is blootgesteld aan de zon. Veel mensen krijgen last van ouderdomsvlekken. Op latere leeftijd krijg je deze ouderdomsvlekken omdat je huid jarenlang is blootgesteld aan UV-straling. Maar er zijn ook andere mogelijke oorzaken van pigmentvlekken. Vrouwen kunnen te maken krijgen met melasma, ook wel bekend als een zwangerschapsmasker. Melasma wordt gekenmerkt door bruine vlekken in het gezicht met een hormonale oorzaak.

Hoe de pigmentvlekken ook ontstaan, ze kunnen erg vervelend zijn. In het gezicht zijn sommige pigmentvlekken goed zichtbaar en moeilijk te verbergen. Wanneer je je schaamt voor je uiterlijk verlaagt hyperpigmentatie je kwaliteit van leven. 

Gelukkig is er een oplossing voor pigmentvlekken! Onze specialisten kunnen je helpen met een pigment behandeling van Benebellum. Wij zorgen dat je weer een stralende en egale huid krijgt. Wij bieden twee soorten pigment behandeling: Cosmelan en Dermamelan.

Afspraak inplannen Tarieven

 

Pigment behandeling Cosmelan

Pigment behandeling Benebellum Skin Tech

Heb je last van hyperpigmentatie? Dan heb je vast al talloze crèmes en behandelingen geprobeerd. Hoogstwaarschijnlijk zonder resultaat. Maak je geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor je. De pigmentbehandeling van Benebellum van Skin Tech is geschikt voor jouw hyperpigmentatie. De Benebellum pigmentbehandeling is gericht op de behandeling van hyperpigmentatie. De vier belangrijkste ingrediënten van deze behandeling worden hieronder beschreven:

 • Tranexaminezuur wordt voornamelijk gebruikt als ingrediënt dat helpt om donkere vlekken op te helderen en de pigmentatie te verbeteren;
 • Hexylresocinol remt de pigmentproductie, heeft een ontstekingsremmend en pijnstillend effect;
 • Vitamine A, C en E zorgen voor celvernieuwing, wondgenezing en collageenvorming;
 • Blauwlichtfilter beschermt de huid tegen HEV-licht.

 

Pigmentbehandeling door Benebellum in vijf stappen

Of het nu gaat om beginnende huidveroudering (preventie) of een huid met huidveroudering en pigmentproblemen (correctie), in beide gevallen bestaat het behandelplan uit meerdere behandelsessies, elk gevolgd door vier weken thuisgebruik van de cosmetische producten (protectie). De pigmentbehandeling door Benebellum, door de huidspecialist van Skin Therapy Clinics ziet er als volgt uit:

 1. Tx Foam reiniging
 2. Tx Solution microneedling
 3. Lumpel Cosmo peeling
 4. Verzachtend en kalmerend met Lumpost post-peel crème
 5. Verzorging, verzachting, kalmering en bescherming met dagcrème Fulgora 50, ter bescherming van de huid

 
Pigmentbehandeling door Benebellum, de producten voor thuisgebruik:

 • Lightening Cleanser Foam, oftewel Tx Foam
 • Verzachtend met Lumpost post-peel crème (dit is voor tot een week na de peeling)
 • Sterk geconcentreerd serum met 18% vitamine C en HA (Lumina)
 • Beschermende dagcrème
 • Herstellende nachtcrème

Meer weten over deze producten? Vraag je behandelaar voor meer informatie. 

Plan nu jouw gratis consult in: pigment behandeling

Productlijn van Benebellum van Skin Tech

De productlijn van Benebellum bestaat uit producten voor behandelingen, uitgevoerd door jouw specialist bij Skin Therapy Clinics, en beschermende producten en cosmetica voor thuisgebruik. De combinatie van deze producten en behandelingen helpt de huid hyperpigmentatie en leidt tot zichtbare huidverbetering.

Pigment masker

Hoe ziet een behandelplan met Benebellum pigmentbehandelingsproducten eruit?

Voor elk huidtype wordt een behandelplan op maat gemaakt. De factoren waarmee rekening wordt gehouden bij het maken van dit behandelplan zijn: huidtype, hoe dik je huid is en of het pigment diep in je huid zit. Wil je meer weten? Boek dan meteen een afspraak bij Skin Therapy Clinics. Tijdens deze afspraak maakt onze huidspecialist een grondige analyse van jouw huid én worden al jouw wensen en verwachtingen besproken. Aan de hand van dit consult wordt een persoonlijke en passende behandeling met Benebellum van Skin Tech voorgeschreven.

Pigment behandeling bij Skin Therapy Clinics

Skin Therapy Clinics probeert altijd jouw verwachtingen op het gebied van huidbehandelingen te overtreffen. Wij helpen jou graag bij het uitzoeken naar de juiste pigment behandeling. Voordat we tot een behandeling overgaan, zullen we naast de huidanalyse altijd goed naar je luisteren en naar jouw wensen en behoeften kijken.

Ben jij benieuwd naar het resultaat van een pigment behandeling van Benebellum van Skin Tech? Maak nu eenvoudig een afspraak online bij Skin Therapy Clinics!  

Vraag direct een gratis consult aan >>

Maak kennis met onze behandelingen
Skinpen Gelaat Algehele verbetering van de huidconditie in het gelaat. Vanaf € 120,00
Peeling Rimpels (fijne lijntjes) Zeer veilig en effectief voor fijne lijntjes. Vanaf € 120,00
Peeling Huidveroudering Favoriete behandeling bij de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf € 120,00
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Alle huidbehandelingen
Huidverbetering met direct resultaat Tijdens onze huidverbeterende behandelingen maken we gebruik van de beste apparatuur en producten van professionele merken zoals Skintech, XL Hair Vitamins, Skinpen en Obagi Medical.. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende en mooie huid. Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor huidverbetering? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder!
Gegarandeerd resultaat Na slechts enkele behandelingen
Nieuwste behandelmethodes Afgestemd op jouw huidtype
Gediplomeerd team Erkende huidtherapeuten
Gratis consult Geheel vrijblijvend
Heel graag een groot compliment voor iedereen bij Skintherapy. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom. Ze zijn professioneel en helpen altijd fantastisch.Mijn gezicht straalt dus dit word mijn vaste plekje! De kundigheid van de therapeuten z - Eda Okur over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: