4.8/5 (4 reviews)

Skin Therapy Clinics locaties

Skin Therapy Clinics is een specialist op het gebied van huidverbetering. Onze huidtherapeuten staan iedere dag weer klaar voor het geven van professionele en effectieve huidbehandelingen. Wij werken uitsluitend met de beste A-merken tools zoals Skinpen, Obagi Medical en XL Hair. Dankzij deze producten kunnen we ieders huidproblemen verhelpen met een effectieve behandeling. De behandelingen zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Onze huidtherapeuten blijven op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en kennis om jou zo goed mogelijk te behandelen. 

Wij geven jou graag passend advies als het gaat om specifieke huidproblemen. We heten je dan ook van harte welkom in onze kliniek.

Ik heb nu 3 microneedling behandelingen achter de rug met de skinpen. Ik zie det mijn acne littekens veel minder zichtbaar zijn. Ik raad iedereen met littekens dit aan. - Art over Skin Therapy Clinics

Wil jij graag de conditie van je huid verbeteren? De huidtherapeuten van Skin Therapy Clinics staan voor jou klaar met de huidverbeterende behandelingen. Maak kennis met onze gediplomeerde experts in Alkmaar voor een effectieve en efficiënte huidbehandeling. Het resultaat is een stralende en mooie huid zonder problemen!

Onze certificaten
© 2023 Skintherapyclinics.nl Privacy statement Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op 0619342172 , stuur ons een e-mail via info@skintherapyclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: